Immunerősítő Noni juice kúra

A legjobb védelem, amit a testünkért tehetünk az, hogy támogatjuk immunrendszerünket, mielőtt az legyengülne, majd akár teljesen össze is omolhatna. A szervezetnek pont ezért szüksége van az alapvető tápanyagokra, hogy megfelelően tudjon működni.

A noni juice biztosítja a szervezet számára fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb tápanyagokat. Tovább a noni összetevőihez >>>

A Mannavita Noni juice 100%-os gyümölcslé, természetes ital, mely maximálisan megőrzi a gyümölcs jellegzetességeit.

A noni nem csodaszer, ugyanakkor tudományos kutatómunkák, valamint noni fogyasztók tapasztalatai alapján elmondható, hogy aktivizálja, és ellenállóbbá is teszi a szervezetet!

Kémiai alkotórészei pedig többek között segítik az immunrendszer modulációját, növelik az energiaszintet.

A noni természetes segítség!

A trópusi országokban tradicionálisan gyógykezelésre használják a nonit, a ’Morinda Citrifolia’ gyümölcsét. Afrikában például elsősorban hashajtóként és salaktalanítóként, India térségében vitalizálóként, a Polinéz térségben megfázások ellen, vagy éppen gyulladáscsökkentőként.

„ (…)A hawaii gyógyítók, a kahunák évszázadok óta alkalmazzák a nonit, ezt a szelíd és sokoldalú ”gyógyszert” . A Csendes-óceán szigetvilágában különös becsben tartják, és mint azt a kutatások is bizonyítják, nem véletlenül. A noni juice nagy mennyiségű proxeronint tartalmaz, – 800x annyit, mint az ananász. Ezt az emberi szervezet xeroninná alakítja át, olyan anyaggá, amely nélkülözhetetlen az anyagcsere folyamatok zavartalanságához, vagy például a protein antitestek működéséhez.. A xeronin serkenti a „boldogsághormonok”, az endorfinok elválasztását is. (…) A jobb egészség és hangulat támogatható a nonival! (…)” – Fogalmaztak a Természetgyógyász Magazin 2001. áprilisi számában.

A noni juice a szervezetben fokozza a fehérvérsejtek védekező képességét, valamint a nitrogén-oxid termelődését. Mindennek is köszönhető, hogy gyorsítja a gyógyulás-öngyógyulás folyamatait.

Mit mond a tudomány?

»» A noniban izoláltak antibakteriális hatóanyagokat, mint például ’acubin’ vagy ’L-asperulosd’. Ezek a hatóanyagok felvértezik a nonit olyan fertőző baktériumokkal szembeni küzdelemre is, mint a ’Staphylococcus aureus’, a ’Bacillus subtilis’, vagy a ’Morganella morganii’.immun

»» Dr. Oswald Andrew Bushnell, a Hawaii Egyetem professzora, elismert mikrobiológus a nonit azon hawaii növények közé sorolta, melyek szerinte egyértelműen antibakteriális hatásúak.
Dr. Bushnell véleménye szerint a nonit a hawaii őslakosok nem véletlenül alkalmazták eredményesen sebkezelésre, sebfertőtlenítésre. (Bushnell, O.A., Fukuda, M., Makinodan, T., (1949) The Antibacterial Properties of Some Plants found in Hawaii, Pacific Science 4, 167-183)

»» Duncan és társai az ezredforduló környékén kimutatták, hogy a noni aktív hatóanyaga, a scopoletin, gátolhatja az E.coli, és a Helyobacter pylori baktériumtörzsek elszaporodását. (Duncan et al, La scopolétine inhibe l’action de E coli et Helicobacter pylori, 1998)

»» Kutatók igazolták, hogy a noni a ’stresszhormonként’ ismert kortizol kiválasztását is pozitívan befolyásolja.

A kortizol egyik legfontosabb feladata, hogy segítse szervezet megfelelő reakcióit stressz esetén: jótékony hatással van az immunfunkciókra, gyulladásokra, az anyagcserére, a vérnyomásra.